Wednesday, December 11, 2013

Pakej Borong Inner MAGIC - Price Markdown yer..dah memang murah sgt2 giler...





Salam to all my lovely customers and prospects :)Over akak ni taw..

Kat sini akak nak offer barang baik yang skang tengah meletup2 dipasaran offline dan online..

akak ni w/p dan laaaaaaama pencen menjual tudung kerna dah beralih arah ke Blouse Muslimah Cotton, tapi akak tetap perihatin dgn fesyen terkini yer adik2..Untuk melihat koleksi Blouse Muslimah Cotton, Sila Klik Klik LINK ni, atau simple LIKE Official Fanpage akak "Anjung Muslimah HANA".

Kat sini akak nak offer Pakej Borong Inner magic...semesti Cotton cantik dan kain pun sgt2 selesa dan mudah terbentuk dgn sendiri..dengan skali sarung aje yer...gerenti.

Beli 1 kodi @ 20 helai dengan harga MURAH giler..Warna didlm gambar diatas, setiap kodi akan di beri 4 helai kaler hitam..

Laju2 Wapps akak (019) 666 2060





0 comments:

Post a Comment